12.6.09

Adjatok vért Palkónak! Donati sange pentru Paul!

Share


Palkó az egyik legcukibb kissrác akit ismerek, és még három éves sincs...
Kérek mindenkit aki teheti, menjen el Kolozsváron a Vérközpontba vért adni Moldovan-Laskay Paul nevére (Conf. Popa George betege, a IIes számú gyermekklinika hematológia-onkológia osztályán), hogy mielőbb meggyógyuljon. Köszönöm.

Donati sange pentru a salva o viata! Donati "cu dedicatie" pentru Moldovan-Laskay Paul, 2 ani si 10 luni, Clinica de Pediatrie II, pacientul lui Conf. Popa George, sectia hematologie-oncologie.

3 beszolas:

izácska said...

Te Zsooo, dehát milyen vércsoport ez a Palkó?:-) Mondjuk, én Pestről nem rohanhatok, de gondolom, lesz olyan, aki épp arra sétál. Vagy az mindegy?!

zsooofija said...

Igen, az mindegy milyen vércsoport, mert van ott még sok másik kissrác is, akinek az ismerősei szintén más-más vércsoportúak és ilyen alapon segít - de lehet van erre tudományosabb magyarázat is - viszont az előbbi is elég meggyőző érv kell legyen.
Igen, aki nem kolozsvári, annak valóban nem ilyen egyszerű, de remélem eljut sok olyan emberhez is akinek max felóra odasétálni.

Claudia said...

Hola Zofi, hace tiempo que no sé de tí, Cómo estás? Quién es este pequeño tan bonito? Está enfermo? Es pariente tuyo? Espero que todo se haya solucionado. Abrazos.